Jarenlange ervaring
in groenten en fruit


Vertrouw op onze ervaring


Na jarenlang door heel Nederland gewerkt te hebben in diverse speciaalzaken en snijkeukens kreeg ik, Michel, in 2012 de kans om voor mijzelf te beginnen.

Mijn topteam en ik maken dagelijks de lekkerste en gezondste producten voor u klaar. Van gesneden panklare groente tot een heerlijke maaltijd. Alles vers bereidt voor u in onze eigen keuken.

Ook voor fruitmanden en delicatesse manden kunt u bij ons terecht. Deze kunt u laten bezorgen of afhalen. En verder hebben wij natuurlijk elke dag verse groenten en fruit.Wat hebben wij voor u?

Verse groenten en fruit


Een ruim assortiment aan groenten en fruit zoals u van uw groenteman mag verwachten. Vers en seizoensgebonden natuurlijk.

Heerlijke maaltijden


Diverse kant en klaar maaltijden. Allemaal vers bereidt in onze eigen keuken. Stamppotten, groentelasagne, tortellini met lekker veel groenten en nog veel meer.

Dagverse salades


Ruim assortiment aan rauwkost salades. Ideaal als bijgerecht of op een bolletje. Maar ook als snelle maaltijd.

Pizza's en wraps


Geen diepvries maar lekkere, vers gemaakte pizza's en wraps. Ook vega pizza's!

Rijkgevulde fruitmanden


Fruit- en Delimanden in verschillende groottes. Deze kunt u bij ons ophalen of laten bezorgen in Rijssen, Holten, Enter, Wierden en Nijverdal.

Fruit op het werk


Vers fruit voor uw personeel! Altijd een gezond en fris tussendoortje voor uw werknemers. Lekker na een meeting of als extra energie bij een dipje.

Gesneden groentes


Wij hebben gesneden groenten en groentenmixen voor u als u een keer wat minder tijd heeft of het gewoon eens makkelijk wilt.

Lekkere toetjes


Luchtige yoghurt met allerlei verschillende toppings. Lekker na de maaltijd of gewoon als fris tussendoortje.