Gun uw
werknemers
Fruit op
het werk

Gezonde tussendoortjes


Vitamines voor op het werk


  • Fruit voor uw personeel
  • Vers en seizoensgebonden
  • Alles in een keurig kistje
  • Fiscaal aantrekkelijk
  • Bezorgd in Rijssen, Holten, Enter en Nijverdal. Bezorging is gratis


Bij het bezorgen van het fruit nemen wij de lege kistjes van de vorige bezorging weer mee. U hoeft dus zelf niks te doen.

Gratis proefpakket


Vers fruit voor uw personeel! Altijd een gezond en fris tussendoortje voor uw werknemers. Lekker na een meeting of als extra energie bij een dipje.

Fruit op het werk draagt bij aan een gezonde werkomgeving! Naast dat dit goed is voor de werknemer, heeft werkfruit nog meer voordelen. Het draagt namelijk bij aan een betere concentratie, een gezonde motivatie en door middel van fruit op kantoor, voelen werknemers zich gewaardeerd. Daarnaast stimuleert fruit op het werk gezond snoepen en een gezonde leefstijl.

De Belastingdienst ziet werkfruit als een bijdrage aan gezonde en vitale medewerkers, en hierdoor zijn de kosten van werkfruit 100% fiscaal aftrekbaar. En dit geldt ook voor de btw.

U kunt als bedrijf of instelling een "fruit op het werk"-proefpakket aanvragen. Zo'n proefpakket bestaat uit diverse soorten fruit waaronder natuurlijk appels, sinaasappels en bananen maar ook ander fruit. De samenstelling is seizoensgebonden. De grootte van het gratis proefpakket wordt bepaald aan de hand van het aantal medewerkers van uw bedrijf of instelling.

Wij hanteren een minimum van 10 medewerkers.

Gratis proefpakket?

Vraag hier uw gratis proefpakket aan!